zeddicus Pire
| Konu: zeddicus-röportaj Salı Ocak 26, 2010 11:35 am | |
| 1- Adınız, boyunuz, kilonuz? * İlker,171,54 2- Yaşınız, burcunuz? * 23,yay 3- Saç ve göz renginiz? * siyah,koyu kahve 4- Hangi takımlısınız? * Arada bi kendi takımımı tutarım ama başka kimsenin takımını tutmam. 5- Fobilerin ve hobilerin? (Kısaca) * Hobiler= Otum Ben * Fobiler= Aycan Hoca(O kadınla 2 dk aynı odada kalsam intihar ederdim herhalde) 6- Sigara veya alkol kullanıyormusunuz? * Lan aklıma getirdin dolapta bira vardı... * Sigara zaten cepte 7- Okul,iş? (Kısaca) * MKÜ Mk.Mh.(yeterince kısa oldu mu?) 8- En sevdiğiniz renk? * Siyah 9- Giyim tarzınız nedir? * Ütülü olsun yeter 10- Sevgiliniz varmı? Var ise burdan ona ne söylemek isterseniz? * Yok.Yok dedik ya! 11- Hayatınızda yaptığınız en büyük çılgınlık? * Dünyaya gelmek 12- Hayatınızda en çok önem kime verirsiniz? * Albert Einstein 13- Forumumuzu nasıl buldunuz?(Google?,arkadaş tavsiyesi?,başka siteden?, v.b.) * Bizzat teklif geldi 14- Forumda en iyi kimlerle anlaşıyorsunuz? Furkan S10!Q cobija mayonezliarmut мєŁєqîм Mizan chackerkeyff NeMeSis DelPiero tLemsen any ziver kalamatu dürdane BttL Armelod forceone CaptainBlack HiPnOtİzMa Kerem blue_night mirayy PuSu -valla şu anda bu kadar üye var- 15- Yönetiminden bir rican varmı? * Canının sağlığı. Onun bi arzusu var mı?
edit(15-): iLhampireLeri :: Geyik Bölümü :: iLhamperiLeri Röportajpire değil peri yazıyo ben peri değilim. | |
|
S10!Q BanneD
| Konu: Geri: zeddicus-röportaj Salı Ocak 26, 2010 1:08 pm | |
| | |
|
zeddicus Pire
| Konu: Geri: zeddicus-röportaj Salı Ocak 26, 2010 1:15 pm | |
| evetvay be olcay'a bak 31. mesajını bana atmışsın çok duygulandım lan | |
|
mayonezliarmut BanneD
| Konu: Geri: zeddicus-röportaj Salı Ocak 26, 2010 1:18 pm | |
| Seni bekliyordu ilker valla kaç gündür.Bu soruyu sorarken çok heyecanlandı.Hissedebiliyorum:P | |
|
S10!Q BanneD
| |