мєŁєqîм Pire
| Konu: ve gözLeRin geLiR akLıma.. Ptsi Şub. 01, 2010 8:45 pm | |
| Ve gözlerin gelir aklıma Düş yarası, katran karası, bulut sancısı Oynatırım gecenin bir yarısında Firari acılar akıllara zarar...
Zift bulaşığı şafakların İhanet selamlarına eşlik eder martı kahkahaları... Gıcırdayan dişlerimin arasından tıslıyorum adeta Gülmeyinnn... gülmeyin artık bana...
Zemheri yemiş sol yanım sıtma nöbetinde Saklanacak kırık kol da kalmadı yen içinde Sarı humma dedikleri bu olsa gerek Az sonra biter bu işkence...
Topal bir sevdanın eteklerine tutunurken çaresiz Koltuk değnekleri elimde kalakaldım
Beynimde devrim niteliğinde düşünceler Terörist eylemler hazırlığında kalbim Az sonra ha koptu ha kopacak kıyamet Darmadağın saçılacak dört bir yana kelimeler Hece hece Paramparça...
Arafat''ta buluşurken ruhumla bedenim Mina''da yedi fiske taş salladım gölgene Tekrar tekrar tavaf ederken gönül Kâbemi Tek tek kırdım adı senli olan putları...
Aklımın nakliyesine yükledim senden kalan ne varsa Tıpkı senin sattığın gibi... Boy gösterecek haraç-mezat köle pazarlarında İpotek koyduğun anılarım Ederi kaç para...
İşte o gün... Küçücük bir ilanla yazılacak adım Yerel bir gazetenin sekizinci sayfa haberinde
Düşlerimi kaybettim Hükümsüzdür... | |
|