мєŁєqîм Pire
| Konu: özLem yakıyoR yüReğimi.. Cuma Ocak 29, 2010 1:12 pm | |
| Yaşanmış Çok şey var hayatta Her iz silindi zamanla Anlat deseler bana Anlatacak bir sey yok Kısa cümleler kuruyorum bu yüzden Kısa cümlelerle anlatıyorum kendimi Siyah diyorum yaşanmış acılara Yetiyor tek bir kelime anlatmaya bütün hüzünleri Benim Hüznüm her insanin Hüznüne benzer Çünkü Siyah desem anlayacak herkes beni biliyorum Her sevekşi sığdırdım bir beyaz kelimesine Herkes gibi yaşarım sevekşimi Çünkü Yalnızlığım herkesinki gibidir Çöldeki bir kum tanesiyim diyorum Yalnızlığımı bir kum tanesinin bedenine sığdırıyorum Kisa cümlelerle anlatıyorum yaşamımı Yetiyor bana kelimenin tekilliği Bir tek Seni yasadim benzersizce Bir Aşk`ını yasadim herkesten baska Bir seni anlatamiyorum sevgilim Bir tek askini sigdiramiyorum kelimelere Ne soylesem yetmiyor Gozlerini anlatiyorum Sevmelerinin urpertisini soyluyorum Şaşkın bakislar yoneliyor bana Anlatamıyorum ”Seni” kimselere Anlamıyorlar Sevgimi Hasretim diyorum Sevdigime Özlem yakiyor yuregimi Bakışlarıma ”Sen” doluyorsun Sesim titriyor ”Sen`i anlatırken Yetmiyor yine de kelimeler seni anlatmaya Bir divaneye bakar gibi bakıyorlar bana Susuyorum sonra Suskunluğumun iÇinde yaşıyorum Aşk`ını senin… | |
|