Yukarıdaki adresi WLMessenger kişi listenize ekleyerek Messenger Groups hizmetinden faydalanmaya başlayabilirsiniz.
Bu sayede grubun diğer üyeleriyle anında konuşabilirsiniz. Grup panelinden bilgilerinizi düzenleyebilir, diğer üyelerin belirli bilgilerini görebilirsiniz. Grup adresi kişi listenizde diğer arkadaşlarınız gibi gözükür, sistem sorunları dışında 24 saat online olur ve istediğiniz an diğer arkadaşlarınızla konuştuğunuz gibi konuşabilirsiniz.
Yukarıdaki adresi WLMessenger kişi listenize ekleyerek Messenger Groups hizmetinden faydalanmaya başlayabilirsiniz.
Bu sayede grubun diğer üyeleriyle anında konuşabilirsiniz. Grup panelinden bilgilerinizi düzenleyebilir, diğer üyelerin belirli bilgilerini görebilirsiniz. Grup adresi kişi listenizde diğer arkadaşlarınız gibi gözükür, sistem sorunları dışında 24 saat online olur ve istediğiniz an diğer arkadaşlarınızla konuştuğunuz gibi konuşabilirsiniz.
Yönetim panelinden rep olayını tam oalrak çözünce bol bol vercem olcay sağolasın kırmadığın için.Rütbenin yükselmesi an meselesi..
Furkan Admin
Konu: Geri: İlham Pireleri Messenger Chat Grubu Paz Ocak 24, 2010 7:46 pm
Rep olayını açıkliyim ilerde başka bi konu altında açıklarım.Rep verme üyeler tarafından belirlenmiyor, mesaj ve konu açtıkça Rep iniz artıyor...
mayonezliarmut BanneD
Konu: Geri: İlham Pireleri Messenger Chat Grubu Paz Ocak 24, 2010 7:52 pm
Hımm.Aslında mantıklı gibi.Alışıldığın dışında olsa da güzel bir sistem.. Arkadaşlar Furkan kardeşimiz Sitenin geneliyle ilgileniyor.Ben sadece ona yardım için burdayım.Bu gördüğünüz forumdaki çoğu şeyler onun eseri.Sağolsun,varolsun..
any Pire
Konu: Geri: İlham Pireleri Messenger Chat Grubu Paz Ocak 24, 2010 8:22 pm